"Крєатіфчік" від Ткаченка: 1 травня 25 відомих людей задля єдності Україні змусять притулитися й присідати

"Крєатіфчік" від Ткаченка: 1 травня 25 відомих людей задля єдності Україні змусять притулитися й присідати 1 травня в Черкасах заплановано проведення національно-патріотичної акції «Пліч-о-пліч». Про це на прес-конференції в ОДА повідомив Юрій Ткаченко, інформує прес-служба голови ОДА. Її проведуть задля згуртування українців та підняття патріотичного духу.

За його словами, для проведення заходу з кожної області, зокрема з Криму, до нашого міста буде запрошено 25 відомих особистостей. Крім того буде запрошено студентство з інших областей.

– Черкаська область була і є географічним центром України, – сказав Юрій Олегович. – Першого травня ми б хотіли провести захід об’єднання України. Частина із запрошених гостей буде одягнена у жовті футболки та бейсболки, а частина – у блакитні. Кожну футболку прикрашатиме напис міста, яку представляє учасник. Ці люди притуляться плечем один до одного і разом з черкащанами присядуть 25 разів. Це символічно, адже саме стільки скільки у нас регіонів, враховуючи Крим. Так ми хочемо заявити на весь світ про те, що ми єдина держава й засвідчити, що українці живуть всюди: у Донецьку, Криму, Львові чи то в Черкасах.

Окрім того, керівник області зауважив, що в такий спосіб на Черкащині зможуть встановити рекорд України. Така кількість людей одночасно присідатиме вперше.
24.04.2014 10:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter