У Черкасах пройшов загальноміський суботник

У Черкасах пройшов загальноміський суботник 12 квітня у Черкасах відбувся день благоустрою, санітарної очистки та озеленення території міста.

Начальник комунального відділу управління житлово-комунального господарства департаменту ЖКК Черкаської міської ради Ірина Попкова розповіла, що у загальноміському суботнику взяли участь близько 2,5 тисяч черкасців.

– Велика робота з розчищення міських територій від сміття була проведена комунальними підприємствами: Службами утримання будинків, «Черкасиводоканал»», «Черкаською ТЕЦ», «Черкаською службою чистоти», «Черкаситеплокомуненерго», підрядними організаціями, які забезпечили усю необхідну техніку та інвентар. Також на суботник вийшли працівники різноманітних організацій та установ Черкас, а також небайдужі містяни. Зокрема, під час спільного прибирання були упорядковані як прилеглі території поруч з організаціями та закладами різної форми власності, житловими будинками, так і безгосподарні земельні ділянки, які нерідко стають місцем скупчення несанкціонованих сміттєзвалищ, – відзначає Ірина Олександрівна.

За повідомленням Черкаської облради, голова облради Валентина Коваленко взяла участь у закладенні скверу пам’яті «Небесної Сотні» поблизу пустиря на розі вулиць Гагаріна та Сержанта Жужоми.

Також висадили кущі та дерева алей скверу: перший заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Наталія Старікова, в.о. міського голови Віктор Білоусов.
14.04.2014 13:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter