"Відлуння Боттічеллі": Черкаська Самооборона спробувала зірвати призначення Коломійця

"Відлуння Боттічеллі": Черкаська Самооборона спробувала зірвати призначення КоломійцяСьогодні колективу Головного управління Міндоходів Черкаської області офіційно представили виконувача обов`язків начальника Головного управління Володимира Коломійця (читайте «Випробування Коломійцем»).
Близько 9-ї години ранку до приміщення черкаської податкової прийшли близько 200 підприємців, які вирішили підтримати призначення Коломійця.
Після завершення офіційної церемонії Коломієць вийшов до людей та почав відповідати на запитання. У цей час до приміщення податкової з боку вулиці Хрещатик організовано підійшла колона місцевої Самооборони. Вони спробували пройти до податкової, але на заваді самооборонівцям стали підприємці.
До рукопашної, на щастя, не дійшло. Кількох представників Самооборони запустили в податкову. Ті пройшли до приймальної Коломійця та висловили свої претензії до нього з приводу призначення.
За словами підприємців, з якими довелося поспілкуватися журналісту «Провінції», самооборонівці не дуже впевнено представляли, куди прийшли і чому їм треба протестувати проти призначення Коломійця.
Підприємці нагадали самооборонівцям причину непорозумінь між чинним головою ОДА Юрієм Ткаченко та Коломійцем (саме Юрія Ткаченка підприємці вважають організатором візиту Самооборони до податкової).
Саме за ініціативи Коломійця у 2010 році було припинено електропостачання в ресторан «Боттічеллі», розташований в сусідньому з податковою адміністрацією історичному будинку Городецького. Тоді з`ясувалося, що електропостачання ресторану здійснюється через кабель, проведений з податкової, а всі рахунки за електропостачання також оплачувалися ДПА.
Директором ресторану працював рідний брат Юрія Ткаченка, і серед місцевих бізнес-кіл ніколи не було таємницею, хто є справжнім власником ресторану...
Власне, жвавим обговоренням останніх кадрових призначень на Черкащині обмін думками між підприємцями та самооборонівцями завершився.
04.04.2014 13:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter