"Робін гуд" Бондаренко хизується тим, що відібрав картини у Тулуба. Ну, впала клепка у людини...

Лідер черкаської «Батьківщини» Анатолій Бондаренко остаточно вжився в роль «робін гуда», який забирає в багатих, та віддає...Кому?

- Сьогодні в обласному управлінні УМВС разом з експертом Черкаського художнього музею оглянули картини, які належали колишньому губернатору Тулубу та які конфісковані на дачі місцевого високопосадовця нами спільно з самообороною та міліцією, - повідомляє Анатолій Бондаренко на Фейсбук. - Ці картини, куплені на нечесні гроші, хотіли вивезти за кордон.
Зараз предмети мистецтва перебувають у міліції, як речовий доказ. Умов для належного зберігання, звісно ж, там немає. Тому я завимагав, щоб до завтра міліція надала інформацію про долю та цінність цих картин, аби ними не перекидалися десь у загашниках. Думаю, що потрібно зробити виставку та передати ці картини музеєві.
"Робін гуд" Бондаренко хизується тим, що відібрав картини у Тулуба. Ну, впала клепка у людини...

Від Провінції: на підставі чого картини, які належали Тулуба, відібрані? Тулуб більше не громадянин України? Тулуб засуджений? Хто довів, що ці картини придбані нечесним шляхом? Охолонь, Анатолію...
14.03.2014 13:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter