У Черкаській прокуратурі створено робочу групу по амністії

У Черкаській прокуратурі створено робочу групу по амністії З метою забезпечення належного виконання Закону України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань» від 29 січня поточного року та ефективного розслідування кримінальних проваджень про злочини, пов’язані з масовими акціями протесту, у прокуратурі Черкаської області створено робочу групу.
Групу очолює прокурор області Геннадій Дем`яненко, а до її складу входить його заступники, начальники управлінь, відділів та старші прокурори прокуратури області.
«Особливої уваги буде надано забезпеченню організації установлення фактичного вчинення учасниками масових акцій протесту дій, передбачених цим Законом, а також виконання вимог щодо звільнення осіб від кримінальної відповідальності чи покарання за вчинення зазначених злочинів», - повідомив Геннадій Дем’яненко.
Як нагадують у прокуратурі Черкаської області, слідчим відділом Соснівського РВ в м. Черкаси УМВС України в області проводиться досудове розслідування кримінальних проваджень за фактами масових заворушень та блокування 23 і 27 січня поточного року адміністративної будівлі Черкаської облдержадміністрації.
07.02.2014 09:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter