Нардеп Зубик - журналістці: поважаючи Ваше право на оцінку, не можу погодитися з Вашими припущеннями

Нардеп Зубик - журналістці: поважаючи Ваше право на оцінку, не можу погодитися з Вашими припущеннямиСхоже, попри песимістичні прогнози, депутат Верховної Ради по в/о №195 Володимир Зубик тримає руку на пульсі подій в області. Принаймні, після критичного відгуку щодо своєї роботи на черкаському сайті «Про Головне» прес-служба Володимира Володимировича поширила відповідь нардепа на критичний матеріал журналістки Людмили Коваленко, в якому йдеться про те, що за 100 днів роботи парламенту «Володимир Зубик не проявив досі жодної депутатської активності».

Вельмишановна Людмила Коваленко!

Щиро вдячний за увагу до моєї депутатської діяльності. Тримати під прицілом роботу народних обранців – це професійний обов`язок журналіста. Однак мушу не погодитись із Вашим твердженням про те, що «мільйонер не встигає приділяти час депутатству». На мою думку, в даному випадку Вами використано старий журналісьський прийом: є завдання – викрити «депутата –неробу», а всі факти, напівфакти та авторські припущення «підганяються» під завдання. Поважаючи Ваше право на оціночне судження, не можу погодитися із переважною більшістю Ваших припущень, адже фактів у Вас – обмаль.
Частково можу погодитися із тим, що в цьому парламенті важко проявити депутатську активність. Частина моїх колег підкріплюють власні аргументи бійкою, частина – гучним скандуванням, вдяганням яскравих футболок і светрів. Це створює чудовий фон для телевізійних новин. У частини виборців може скластися враження, що саме це і є робота депутата.
Я дотримуюсь іншої думки, тому Ви не побачите мене біля парламентської трибуни у натовпі емоційно заведених колег. Інтереси виборців я намагаюся захищати в інший спосіб.
Так за неповні сто днів роботи Верховної Ради мною було обгрунтовано та подано на розгляд бюджетного комітету Верховної Ради України наступні пропозиції:
- про виділення з Державного бюджету України 1,2 мільйонів гривень на побудову контрольного центру та встановлення на скважинах нових насосів, побудова додаткового водогону для збільшення пропускної здатності у м.Чигирин;
- крім того, я підготував та обгрунтував пропозицію щодо виділення 1,3 мільйонів гривень для завершення будівництва житлового будинку (60 квартир) смт.Драбів для вчителів та лікарів.
Акцентую Вашу увагу на тому, що всі ці об`єкти розташовані на території мого виборчого округу. Я обіцяв своїм виборцям, що в парламенті зосереджуся на вирішенні конкретних питань соціально-економічного розвитку міст та сіл Чорнобаiвського, Драбівського, Чигиринського районів та м.Черкаси. Не соромлюся назвати себе лобістом інтересів людей, що тут проживають. Вищенаведені пропозиції – маленька частка від запланованого. І хочу підкреслити, що кожне з починань буде доведено мною до логічного кінця.
Поінформую Вас про те, що днями побував у церкві села Суботів Чигиринського району – місці поховання гетьмана Богдана Хмельницького. Гордий з того, що мені вдалося долучитись до придбання кіотів для храму, про який знають далеко за межами України.
Відповідально заявляю, що зацікавлений у налагодженні зворотнього зв`язку з Вами та Вашими читачами. У такий спосіб я буду інформувати про свою депутатську діяльність, Ви – стежити за ефективністю виконання моїх зобов`язань перед виборцями, а читачі матимуть перевірену й неупереджену інформацію.

З повагою, народний депутат України Володимир Зубик
09.04.2013 12:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter