Канівське училище культури пропонують підпорядкувати Уманському педуніверситету

Канівське училище культури пропонують підпорядкувати Уманському педуніверситетуЗа інформацією Черкаської ОДА, учасники наради щодо створення в місті вищого навчального закладу на базі Канівського училища культури і мистецтв вирішили, що найоптимальнішим варіантом буде реорганізація Канівського училища культури і мистецтв в інститут з підпорядкуванням його Уманському державному педагогічному університету імені Павла Тичини.
Було запропоновано декілька варіантів створення вищого навчального закладу з підготовки фахівців гуманітарного профілю.
Перший варіант: приєднання Канівського училища культури і мистецтв до Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького –реорганізація училища в Канівський гуманітарний інститут ЧНУ ім. Б. Хмельницького.
Ще одним варіантом виконання поставленого Президентом України завдання є створення Канівського гуманітарного інституту як самостійного вищого навчального закладу.
Обговоривши усі пропозиції, учасники наради зійшлися на думці, що найоптимальнішим буде варіант утворення на базі Канівського училища культури і мистецтв інституту з підпорядкуванням його Уманському державному педагогічному університету імені Павла Тичини.
30.01.2013 08:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter