В Умані відновили роботу дитячі садочки

В Умані відновили роботу дитячі садочки Кабінет Міністрів України дозволив поступово відновлювати роботу дитячих садків з 25 травня за умови сприятливої епідеміологічної ситуації в регіоні. Відповідне рішення прийняла й обласна регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 21.05.2020 року.

Як інформують у Черкаській ОДА, на Черкащині станом на 27 травня, органи місцевої влади області прийняли рішення про поступове відновлення роботи закладів дошкільної освіти з 1 по 15 червня 2020 року. Про це повідомляє Департамент освіти і науки облдержадміністрації.

Першими сьогодні розпочали роботу 23 заклади дошкільної освіти в Умані. Освітній процес для 122 вихованців здійснюється відповідно до освітньої програми та плану роботи закладів на літній оздоровчий період.

Усі заклади дошкільної освіти міста забезпечені необхідною кількістю засобів індивідуального захисту, дезінфікуючих та мийних засобів, повідомляють керівники дитсадочків. Приміщення також підготовлені до прийому дітей, виконані всі протиепідемічні заходи, спрямовані на захист дітей. Зокрема: проведено генеральні прибирання, звільнені ігрові кімнати від м’яких іграшок, килимових покриттів з довгим ворсом тощо. Виконується вимога щодо температурного скринінгу. Перед початком роботи всім працівникам вимірюють температуру. У дітей міряють температуру під час ранкового прийому та кожні чотири години протягом дня.

Важливо, що ніхто, крім працівників і вихованців, не може заходити у будівлю закладу дошкільної освіти. Вихователі зустрічають дітей і батьків на території закладу. Батьки, які супроводжують дітей, перебувають на території у захисній масці чи респіраторі.
28.05.2020 10:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter