За перемогу в усеукраїнському конкурсі «Єдина Україна» Золотоніська гімназія імені С. Скляренка отримала інтерактивний кабінет інформатики

За інформацією Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, сьогодні у приміщенні Золотоніської гімназії імені С. Скляренка відкрили сучасний інтерактивний кабінет інформатики. 15 планшетів ZnayPad, інтерактивна дошка, проектор, ноутбук, система керування Mythware та реалізація процесу онлайн-навчання – все це стало результатом плідної і згуртованої роботи батьківського та педагогічного колективів.
За перемогу в усеукраїнському конкурсі «Єдина Україна» Золотоніська гімназія імені С. Скляренка отримала інтерактивний кабінет інформатики

Подарунок навчальний заклад отримав за перемогу у Всеукраїнському конкурсі «Єдина Україна », організованому «Приватбанком». Протягом шести місяців, запалившись спільною метою, усі учасники навчального процесу крок за кроком діставались заповітного другого місця, котре й гарантувало отримання перелічених вище IT-новацій. Розпочали ефектно, провівши один з наймасштабніших для Золотоноші флешмобів. Одним із завдань та суттєвою складовою для перемоги було патріотичне колективне фото від кожної установи, що зголосилася взяти участь. Без максималізму гімназистів не обійшлося й тут. «Ми змінимо світ!». З таким девізом майже три сотні учнів утворили живу мапу України, акцентуючи на єдності, як основній запоруці перемоги України у скрутні часи. Наступним кроком стала солідарність гімназійних батьків, котрі допомогли дітям виконати всі умови конкурсу.

– Так, ми сьогодні є свідками того, що мрії збуваються. Проте збуваються не під впливом якоїсь чарівної палички, а в результаті чітко поставленого завдання та титанічних зусиль, – резюмував мер Золотоноші Віталій Войцехівський.

Із тонкощами роботи нової системи протягом дня педагогів, а після прес-конференції – усіх присутніх, знайомив директор по продуктам компанії «Електронні освітні системи» Олег Давидов. Фахівці цього бренду наповнили потужні девайси значним логічним сенсом, адже сюди інтегрована якісна система керування комплексом як в цілому, так і навчальним процесом кожного учня. Окрім багатьох можливостей інтерактивної дошки, у класі розгорнутий віртуальний кабінет, де діти матимуть можливість інтерактивно ознайомлюватись із навчальними матеріалами, користуватись комунікативними можливостями, а також, приміром автоматизовано здавати тести. - Знаю, що вчителям буде дуже важко. Діти прагнуть опановувати нові технології і всіляко спонукатимуть до активізації своїх педагогів, – розпочав напутні поради столичний гість. – Лише побажаю наснаги. А діти точно не будуть сумувати, адже навчання сприйматимуть з і ще більшим інтересом. Опановуватимуть систему педагоги самотужки, а також віртуально, за допомогою фахівців згаданих вище “Електронних освітніх систем”.
Для запрошених гостей господарі запропонували розширену прес-конференцію, під час якої учасники, окрім головної теми дня, обговорили нагальні нині питання інформатизації освіти.
09.12.2015 18:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter