Одарич обіцяє директорам черкаських шкіл повернути надбавку до їхньої зарплати

Одарич обіцяє директорам черкаських шкіл повернути надбавку до їхньої зарплати Як повідомляють у міській раді Черкас, Сергій Одарич сьогодні зустрівся з освітянами міста. Ініціювала захід голова Асоціації керівників шкіл Черкас Тетяна Скорик.

Серед низки важливих для освітян питань найважливішим є питання фінансового забезпечення галузі до кінця календарного року. За словами міського голови, дефіцит по галузі охорони здоров'я та освіти становить 40 мільйонів гривень. Ця сума співмірна з річним бюджетом житлово-комунальної галузі міста.

– У нас нема можливості позбавити місто прибирання вулиць, освітлення, відмовитися від роботи світлофорів, і перекинути ці кошти на потреби освітянської та медичної галузей. Тому я звернувся в Київ в міністерство. Завтра у мене зустріч в Міністерстві фінансів. У мене вже була попередня домленність, що з державного бюджету перекриють дефіцит, – розповів Сергій Одарич.

Також турбувало освітян відсутність надбавки керівникам навчальних закладів за складність та напруженість в роботі. Міський голова запевнив, що на сесії Черкаської міської ради вирішить це питання і виплатять додаткові кошти на надбавки.
30.10.2014 10:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter