Відповідь Черняка-Брожика "Фрезеніусу": лікування наших хворих - це ваш бізнес-ризик

Відповідь Черняка-Брожика "Фрезеніусу": лікування наших хворих - це ваш бізнес-ризикПрес-служба Черкаської обласної ради почали впевнене сходження до піку Гуманізму, поклавши у мішки замість потрібного знаряддя кілька кіло Надзвичайного Розуму. Підсумовуючи репортаж про візит у Черкаси голови Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я Тетяни Бахтеєвої, облрадівські «мурзілки» зазначили: «…надання послуг хворим центром «Фрезеніус» на сьогодні є їхнім бізнесовим ризиком, що, до речі, записано у протоколі намірів, який було підготовлено ними і подано для розгляду органам влади торік». Повністю матеріал можна прочитати тут.

Від Провінції: судячи з усього, після візиту Бахтєєвої і таких от «висновків» порозуміння між групою «лікарів-гуманістів» Черняка-Брожика та «Фрезеніусом» близьке, як ніколи…
29.03.2012 15:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
12:43 30.03.2012 Oksana_Kolisnyk:
23:21 29.03.2012 Serafima: Всі регіони, в карїнах, країни, континенти мають свою специфіку. З таким же успіхом можна було б порівняти Донецький край (чи вузи) зі Східним узбережжям США а донецькі вузи з університетами "Ліги плюща". Ото було б комплексів! Чи ж Ви хотіли б, щоб у Черкасах був вуз типу Донецької політехніки? Для чого він тут? У нашому університеті імені Богдана Хмельницького ми маємо науковців з, принаймні, європейськими авторитетом. Хіба багато про них знаємо? До речі, я народилася не в Черкасах, а опинилася тут після закінчення вузу у великому промисловому місті. Але Черкаси для мене гарні і рідні. Та ми з Вами відхилилися від теми:)
23:21 29.03.2012 Serafima:
Оксані Колісник: Щодо інтелекту http://www.osvita.org.ua/abitur/entrance/ratings/36.html Зверніть увагу на позиції 4,11,14,18,34. Як і Ви, я шукала там Черкащину... Бо я народилася і живу в Черкасах. І пишаюсь цим!
21:31 29.03.2012 Oksana_Kolisnyk:
Серафимі: Шановна пані! На донецькі та луганські шахти, як правило, тих, хто заважав радянській владі не слали. Таким мостили значно довшу дорогу - до шахт Воркути чи Караганди. На Донбас тікали від голоду в 30-х (як родина мого діда), відправляли добровільно-примусовим оргнабором сільських хлопчаків, в тому числі й із Черкащини (почитайте обласні газети середини 50-х). Мабуть батьки нашого голови ОДА тоді втрапили га Донеччину. А що осуджених там було повно - то правда, переважно кримінальників. І це доля регіонів з важкою промисловістю - таким був Кривий Ріг, частково - мій рідний Павлоград на Дніпропетровщині. Характер людності таких регіонів кувався у відповідних обставинах. Іноді саме "бажання вижити", як Ви кажете, було визначальним. А бажання "вирватися на Сонце" здійснювалося шляхом наступання на горла і голови інших. Інтелект? Скоріше - це швидка реакція. Не знаю, що Ви приймаєте за критерії успішності... Згідна, щоправда, що з оцінками Черняка та Брожика співрозмовник Джіллі перебрав.
18:11 29.03.2012 Serafima:
Пані (чи пане)! Якщо Ви українка (ець), то маєте знати й історію України. На донецькі шахти відсилали не "зеків", а тих, хто заважав радянській владі, освічених і небайдужих. Інтелект + бажання вижити й вирватись на сонце допомогли їхнім дітям стати успішними. А злочинці були і на шахтах в Донбасі, і на "хімії" в Черкасах. Щодо Черняка і Брожика, то ці лікарі свого часу повернули здоров"я і життя стільком людям, що Ваша ненависть не переважить вдячність.
16:49 29.03.2012 JILLY:
Збіговисько донецьких, яке окупувало нашу область - кримінальне угрупування. Їх діди - прадіди завезені на Донбас зеки з усього Радянського Союзу знищили все людське в місцевих українців, а тепер добрались до нас. Вражає запопадливість наших лікарів-вбивць Брожика та Черняка .. Невже їх жінки народили, а не вовчиці?