Старікова пожалілася в прокуратуру на головлікаря Черкаської дитячої лікарні, який закрив інгаляторій у поліклініці

Старікова пожалілася в прокуратуру на головлікаря Черкаської дитячої лікарні, який закрив інгаляторій у поліклініціДепутат Черкаської обласної ради Наталія Старікова подала депутатське звернення до прокуратури м. Черкаси щодо законності дій головного лікаря міської дитячої лікарні Володимира Борисенка.
Підставою для такого звернення стало закриття за розпорядженням Борисенка інгаляторію в дитячій поліклініці № 2 на вул. Вербовецька, 40. У результаті 80 дітей, яких обслуговує медичний заклад, залишилися без необхідного лікування. Альтернативи малечі, хворій на гострі, обструктивні бронхіти, ГРВІ не запропонували.
-Другий тиждень отримую дзвінки в громадську приймальню від батьків дітей, які обслуговуються за місцем проживання у поліклініці №2. Вони скаржаться, що малюки досі не можуть отримувати необхідне лікування – інгаляції, – зазначає Наталія Старікова. – Враховуючи особливість такої медичної послуги як інгаляція, отримання її в інших дитячих закладах міста не за місцем проживання не є можливим через їх значну віддаленість, незручності для хворих маленьких дітей, зниження ефективності. Крім того, існує небезпека для інших мешканців міста, які змушені контактувати з хворими в громадському транспорті. В сезон осінніх застуд це є недопустимим".
Вона зробила депутатське звернення на ім'я прокурора міста О.Маслюка. У зверненні депутат вимагає здійснити перевірку з приводу законності дій Володимира Борисенка та в разі необхідності вжити заходи для приведення діяльності дитячої міської поліклініки № 2 у відповідність до чинного законодавства.
18.10.2013 10:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter