Майборода й Старікова вимагають від Тулуба й Брожика доповісти на сесії облради про виконання доручення Януковича щодо "Фрезеніуса"

Майборода й Старікова вимагають від Тулуба й Брожика доповісти на сесії облради про виконання доручення Януковича щодо "Фрезеніуса"  Депутати Черкаської обласної ради Любов Майборода й Наталія Старікова направили спільне депутатське звернення до голови облради Валерія Черняка й голови ОДА Сергія Тулуба. Текст звернення –нижче:

Шановний Валерію Петровичу, шановний Сергію Борисовичу!

До нас надійшли чисельні звернення громадян області з приводу ситуації, що склалась навколо лікування хворих з хронічною нирковою недостатністю в діалізному центрі «Фрезеніус».
Хворих клініки «Фрезеніус» та громадськість області турбує відсутність станом на 11.04.2013 вирішення організаційних, юридичних та фінансових питань проведення процедури гемодіалізу в центрі «Фрезеніс».
Враховуючи, що питання надання медичної послуги – гемодіалізу - є першочерговим для смертельно хворих людей, відповідно до ст. 13 закону України «Про статус депутатів місцевих рад», пропонуємо на наступній сесії обласної ради внести до порядку денного питання:
1.Про виконання доручення Президента України Януковича В. Ф.
від 03.04.2012 «Щодо розв`язання нагальних проблем із забезпеченням лікування хворих методом гемодіалізу».
Доповідач – Тулуб С.Б., голова обласної адміністрації;
2.Про прийняття обласної програми «Про надання медичної допомоги хворим з хронічною нирковою недостатністю методом гемодіалізу на 2013-2018 роки»
Доповідач – Брожик В.Л., начальник Головного управління охорони здоров`я та медицини катастроф ОДА;
3.Про внесення змін до обласного бюджету на 2013 рік та спрямування 11 млн.гр. на оплату послуг для лікування хворих з хронічною нирковою недостатністю методом гемодіалізу в центрі «Фрезеніус».
Доповідач –Кулєша В.Л., начальник Департаменту фінансів облдержадміністрації.
Відповідно до регламенту обласної ради, просимо наші пропозиції розмножити та довести до відома всіх депутатів обласної ради, а також розглянути на засіданнях постійних комісій з питань бюджету та охорони здоров`я.



11.04.2013 17:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter