Канівчаним, хворим на хронічну ниркову недостатність, компенсуватимуть витрати за проїзд до діалізних центрів

Канівчаним, хворим на хронічну ниркову недостатність, компенсуватимуть витрати за проїзд до діалізних центрів Як інформують у міськраді Канева, в ході чергового засідання виконавчого комітету було затверджено порядок відшкодування вартості проїзду хворих з хронічною нирковою недостатністю для отримання курсу програмного гемодіалізу.

За словами начальника управління соціального захисту Анатолія Пилипенка, допіру хворим із хронічною нирковою недостатністю виплачувалася одноразова незначна допомога, яка не могла й близько компенсувати витрати на проїзд для проходження курсу гемодіалізу, який зазвичай такі хворі проходять тричі на тиждень.

Затверджений порядок визначає умови надання цільової грошової допомоги для відшкодування витрат на проїзд для отримання курсу програмного гемодіалізу в обласному центрі в містах Черкаси та Золотоноша від місця проживання до Центру надання сеансів програмного гемодіалізу та після процедури гемодіалізу у зворотному напрямку до місяця проживання.

Дія порядку поширюється на хворих з хронічною нирковою недостатністю, які зареєстровані в Каневі та населених пунктах, які входять до складу Канівської об’єднаної територіальної громади.
11.01.2019 10:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter