Шевченківській лікарні в Смілі не вистачає 1,5 млн. грн. до кінця року

За інформацією Сміла.ua, 22 травня відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з питань освіти, науки, молоді та спорту, культури, охорони здоров’я. На комісії розглядали переважно питання медицини, у її роботі взяли участь головні лікарі медичних закладів Сміли.
Шевченківській лікарні в Смілі не вистачає 1,5 млн. грн. до кінця року

Особливу увагу приділили подальшій долі державного закладу «ВІДДІЛКОВА ЛІКАРНЯ СТАНЦІЇ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА ДП «ОДЕСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ».

Цю лікарню планували то закривати, то переводити в інше місце, то скорочувати. Зараз тут працює терапевтичне віддлення на 60 ліжок, навантаження 107%. На базі Шевченківської лікарні незабаром працюватиме два нових проекта: відділення гемодіалізу та Центр жіночого здоров'я. Керівництву лікарні вдалося зберегти заклад і колектив, лікарня не має боргів, нормально функціонує. Але щоб цей заклад працював і надалі, не вистачає 1 мільйону гривень на зарплату медикам до кінця року.

Також потрібно ще 400 тис. грн на оплату за енергоносії і комунальні послуги. Тож начальник відділу охорони здоров'я Микола Стуженко звернувся до депутатів профільної комісії, щоб вони допомогли підтримати лікарню і посприяли у виділенні необхідних коштів.

Депутати сказали, що подумають, де взяти необхідну суму...
24.05.2018 11:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter