Майборода: Казначейська служба гальмує проведення платежів за ремонти дитячих поліклінік у Черкасах

Депутат Черкаської облради Любов Майборода звертає увагу на катастрофічному стані дитячих поліклінік у Черкасах. Держказначейство блокує проплату ремонтів старих приміщень, в яких щодня знаходяться хворі діти й батьки.

Про це йдуться в депутатському зверненні Л. Майбороди начальнику Головного управління Державної казначейської служби України в Черкаській області Віктору Гусаку.


…Дитячі поліклініки розташовані в старих приміщеннях, капітальні ремонти десятиріччями не проводились, вікна потребують заміни, фасади облуплені, дахи течуть, - пише депутат. - Хворі діти змушені перебувати в умовах, за які соромно перед батьками.

Депутатами Черкаської міської ради, на вимогу громадськості, в 2014 році виділені кошти для проведення ремонтних робіт дитячих поліклінік № 1, 2, 3. Проведення ремонтів дасть можливість замінити 40% вікон, 30% дверей та провести ремонт входів до поліклінік, утеплити стіни.

Проте казначейська служба гальмує проведення платежів за ремонти дитячих поліклінік. Враховуючи соціальну значимість об`єктів – обслуговування хворих дітей є пріоритетним завданням для виборців міста, відповідно до закону «Про статус депутатів місцевих рад», прошу негайно вжити заходи по проведенню платежів по ремонту дитячих поліклінік:

Об`єкт “Черкаська міська дитяча лікарня», вул.Конєва, 4:

Дитяча поліклініка № 1 проведення ремонту фасаду – платіжне доручення № 16 від 23.07.2014 на суму - 61219,90 гривень;

Дитяча поліклініка № 2 –коригування пректно-кошторисної документації на капітальний ремонт будівлі платіжне доручення № 21 від 31.07.2014 – на суму 17,41тис.гр;

Дитяча поліклініка № 3 –заміна вікон, утеплення стін –платіжне доручення № 17 від 23.07.2014 – на суму 25736,6.
12.08.2014 14:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter