У Черкаському ТРЦ Pioneer 20 травня відбудеться благодійний джаз-концерт на підтримку Азова

Як інформують у ЧМР, 20 травня о 19:00, у Черкаському ТРЦ Pioneer, -1 поверх проведуть благодійний джаз-концерт. Мета проекту - збір коштів на потреби окремого полку спеціального призначення АЗОВ.

Музикант та продюсер Саша Чемеров вперше зіграє джазову програму в травні 2022 року на концертах в Черкасах і Києві. Проект Sasha Chemerov Jazz Quintet створили цієї весни у Львові, до нього долучились музиканти з різних міст України, які під час війни стали вимушеними переселенцями, як і сам Чемеров.

Ідея, щоб Чемеров зазвучав у джазі належить львівському контрабасисту Сергію Федорчуку, який під час війни створив Арт Фронт України й долучає музикантів з усієї країни до нових музичних проектів. Створює музикантам можливість волонтерити за спеціальністю - грати концерти й збирати кошти для ЗСУ.

Саме такий концерт відбудеться 20 травня о 19:00 в Черкасах на мінус першому поверсі ТРЦ Pioneer, який є бомбосховищем. Тобто концерт безпечний - в разі повітряної тривоги глядачі захищені. Співорганізатори в Черкасах - ГайдаFest.

Технічні підрядники проекту – Iqtech.
Склад Sasha Chemerov Jazz Quintet:
Саша Чемеров - вокал (Чернігів)
Сергій Федорчук - контрабас (Львів)
Тарас Кушнірук - гітара (Львів)
Яків Цвєтінський - труба (Дніпро)
Влад Грудніцький - фортепіано (Дніпро)
Вадим Самосюк - ударні (Маріуполь)
20.05.2022 12:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter