Томенко закликає Януковича зробити рімейк народного фільму "Спасибі Тарасу за шифер і трасу"

Томенко закликає Януковича зробити рімейк народного фільму "Спасибі Тарасу за шифер і трасу"Народний депутат України, заступник голови партії ВО “Батьківщина” Микола Томенко розкритикував хід підготовки до 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка.
Як передає кореспондент УНІАН, на прес-конференції у Хмельницькому політик заявив журналістам, що хоч і критикує радянську владу, але до 150-річчя Тараса Шевченка були відремонтовані дороги і “народ казав: “Спасибі Тарасу за шифер і трасу”.
“Поки що я не побачив поваги діючого уряду до Шевченка і Черкас”, – наголосив народний депутат.
“Для Шевченка потрібно зробити максимально. По-перше, популяризувати невідомі його твори та доробки. По-друге, впорядкувати дорожнє сполучення від Києва до Канева. По-третє, добудувати Палац культури, який стоїть посеред Канева. Шевченку не потрібна, ані нова церква біля Чернечої гори Московського патріархату – він десять разів у могилі перевернеться; ані мармуровий іконостас”, – вважає М.Томенко.
Зі свого боку заступник голови партії ВО “Батьківщина” пообіцяв до наступного року обміняти у школах Хмельницької області автопортрети старого Шевченка на молодого і видати щорічник у вигляді записної книги із 365 афоризмами та ілюстраціями Великого Кобзаря.
11.04.2013 10:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter