Біля обласного Краєзнавчого музею в Черкасах пройшов культурно-мистецький вернісаж

Біля обласного Краєзнавчого музею в Черкасах пройшов культурно-мистецький вернісаж Культурно-мистецький вернісаж «Черкащина місце сили, історико-культурного різноманіття і творчості» відбувся 5 вересня біля Черкаського обласного краєзнавчого музею. Про це інформує Черкаська ОДА.

Проведення цього дійства стало можливо завдяки гранту від Черкаської обласної державної адміністрації, який виграв БО «Благодійний фонд «Родина ЛГ». Організували ж вернісаж Черкаський обласний краєзнавчий музей разом з «Родина ЛГ».

Організатори запевняють, що проводять захід задля збільшення поінформованості про сучасні індустрії дозвілля, сільського туризму, збереження та популяризацію історичної та культурної спадщини, зокрема народного аматорського мистецтва.

Ця мета є спробою вирішення проблеми недостатньої інформованості населення Черкаської області та жителів Черкас щодо наявних і сучасних можливостей музеїв і заповідників Черкащини, інноваційних формах дозвілля, активного відпочинку, туризму, розвитку традиційної народної культури.

На заході було п’ять локацій. На головній, концертному майданчику, виступали черкаські колективи: «Росава», фольклорний ансамбль «Зоряне небо», тріо «Ортанія», ансамблі «Співай душа» та «Червона калина», «Витоки» та «Калинова родина».
07.09.2020 16:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter