На Драбівщині оголошено конкурс на здобуття літературної премії Михайла Масла

На Драбівщині оголошено конкурс на здобуття літературної премії Михайла Масла Із 1 вересня 2020 року оголошено конкурс на літературну премію, встановлену Драбівською районною радою та райдержадміністрацією (Черкащина) на пошану Михайла Масла (1918-1984), талановитого поета і вчителя з цих країв, члена Спілки письменників України, автора десяти поетичних збірок, очевидною художньою домінантою в яких стало мистецьке зображення сільського світу, краси природи, багатства рідної землі, невтомності й житейської мудрості селянина-хлібороба.

Премія встановлена за підтримки Черкаської обласної організації Національної спілки письменників України для заохочення професійних і непрофесійних літераторів до творчих пошуків у галузі літератури, до створення високохудожніх поетичних і прозових творів про українське село, красу рідної природи (пейзажна та натурфілософська лірика) та працю на українській землі.

Премія присуджується за кращий художній твір, зміст якого відповідає вказаним тематичним вимогам;

Грошовий еквівалент Премії встановлюється в розмірі 5.000 (п’ять тисяч) гривень.

Конкурс на здобуття премії оголошується щорічно 1 вересня. Прийом робіт на конкурс закінчується 1 грудня. Із 1 грудня до 1 січня проводиться громадське обговорення творів, поданих на конкурс.
01.09.2020 13:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter