Виставка "Черкаси. Образ. Україна" відкрилася в Художньому музеї

«Черкаси.Образ.Україна» – виставка картин із такою назвою відкрилася сьогодні в обласному художньому музеї. У експозиції представлені полотна художників Івана Бондаря, Віктора Олексенка та Надії Нікіфорової, Івана Суржикова, Павла Солощенка, Івана Колісника, Юрія Іщенка, Віктора Афоніна, Павла Солощенка, Євгенії Васильченко, а ще – фотомитців Сергія Криниці, Світлани Кравченко, Павла Двойноса. Про це інформують у міськраді Черкас.
Виставка "Черкаси. Образ. Україна" відкрилася в Художньому музеї

На картинах зображені архітектурні перлини нашого міста (готель «Слов’янський», будинок Цибульських), краєвиди Дніпра, черкаські парки та вулички. Кожна з робіт виконана у різних техніках, утім, їх усіх об’єднує спільна ідея – передати атмосферу рідного міста.

На відкриття виставки завітав міський голова Анатолій Бондаренко. Він привітав мистецьку громаду нашого міста з прийдешніми святами та підкреслив, що подібні заходи мають стати традиційними в нашому місті.

– Кожна картина – це історія нашого міста, історія про те, як воно розбудовувалося, – сказав міський голова. – Ми всі маємо берегти цю історію, але разом із тим розвивати наше місто. Аби Черкаси були найкращим містом в Україні.

Виставка працюватиме на третьому поверсі музею впродовж місяця – до 21 вересня.
21.08.2020 13:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter