У Черкасах відбулася прем'єра фільму "Чорний козак"

За інформацією Департаменту культури та взаємозв'язків з громадськістю Черкаської ОДА, 13 лютого о 16.30 у черкаському кінотеатрі «Україна» відбувся безкоштовний показ фільму «Чорний Козак».
У Черкасах відбулася прем'єра фільму "Чорний козак"

Перед показом фільму до присутніх звернулися режисер кінострічки Владислав Чабанюк і виконавчий директор проекту Микола Кулик.

Ідейні натхненники фільму розповіли, що над стрічкою працювализ 2008 року, у зйомках взяли участь близько 500 людейіз єдиною професійною акторкою в головній ролі – Мариною Юрчак. Частини фільму знімали й на Черкащині – у селах Легедзине та Вереміївка Тальнівського і Чорнобаївського району та поблизу уманського дендропарку «Софіївка».


Події розгортаються в ХVII столітті в українському селі. Ганна залишилась без чоловіка, бо той пішов на війну. Тепер вона сама господарює та виховує маленьку доньку. Від допомоги залицяльників жінка завжди відмовлялась. Та почали відбуватись дивні речі – щоночі хтось допомагає їй по господарству, виконуючи найтяжчу чоловічу роботу. Звернувшись до місцевої ворожки вдалося з’ясувати, що це Чорний Козак, якого прокляли і він ніколи не бачитиме сонячного світла.
14.02.2019 15:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter