У черкаській Галереї народного мистецтва відкрилася виставка юних майстринь «Щедра осінь»

У черкаській Галереї народного мистецтва відкрилася виставка юних майстринь «Щедра осінь»Як інформують у міськраді Черкас, у Галереї народного мистецтва відкрилася спільна творча виставка юних майстринь «Щедра осінь» – Марії Кутової та Ольги Бараннік, вихованок позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради.

Талановиті дівчата займаються у Народному художньому колективі – студії декоративно-прикладного мистецтва «Сходинки» (керівник Галина Тимошенко) вже понад сім років.

Вихованки студії представили на розгляд жителів та гостей міста творчі експонати у техніках декоративно-прикладного мистецтва «кераміка» та «витинання». Роботи юних мисткинь випромінюють тепло рідної землі, пробуджують пісню в душі, надихають на хвилю патріотизму, гордості та впевненості у квітуче майбутнє нашої держави.

Зі щирими та теплими словами привітань звернулася до дівчат і всіх присутніх гостей виставки заступник начальника відділу інклюзивної, позашкільної освіти та виховної роботи управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Тетяна Олександрівна Шевченко.

Осінніми мистецькими експонатами можна насолодитися до 4 жовтня.
28.09.2018 16:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter