У Смілянському районі затримано грабіжника, який силою відібрав у жінки мобільні телефони

У Смілянському районі затримано грабіжника, який силою відібрав у жінки мобільні телефони До дільничного інспектора міліції з заявою про пограбування звернулася 25-річна жителька одного із сіл Смілянського району. Жінка вказала, що до її будинку увійшов молодий чоловік, який, погрожуючи фізичним насильством, забрав 2 мобільні телефони.
Як інформують у СЗГ УМВС в Черкаській області, потерпіла склала детальний опис зловмисника, і міліціонер розпочав його пошуки. Опитавши сусідів потерпілої, дільничний інспектор почав перевірку раніше судимих осіб, які проживають на обслуговуваній ним території. Оскільки нападник був молодого віку, то коло підозрюваних значно зменшилось. Першим в поле зору потрапив місцевий юнак, який, незважаючи на свій молодий вік, неодноразово порушував закон, і за описом був схожий на грабіжника. У першу чергу міліціонер вирушив до його помешкання, але вдома хлопця не було. Сусіди вказували на те, що хлопчина вдома рідко буває і постійно кудись їздить.
Хлопець вів розгульний спосіб життя, і це ще більше викликало занепокоєння у правоохоронців. Декілька днів його відстежували у своєму селі та в інших населених пунктах Смілянського району. Невдовзі хлопчина з’явився за місцем проживання. Відразу було прийнято рішення про його затримання.
Для з’ясування всіх обставин. підозрюваного було доставлено до міськвідділу міліції. Затриманий відразу почав виправдовуватись та заперечувати свою вину у скоєному пограбуванні, але зібрані працівниками міліції докази вказували зворотне. Крім того, як з’ясували правоохоронці, затриманий причетний до скоєння ще ряду кримінальних правопорушень.
Наразі слідчим відділенням Смілянського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Зловмиснику обрано запобіжний захід – взяття під варту. Триває слідство.
26.11.2013 17:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter