Опора знайшла на Хімселищі пункт, де проходив інструктаж по скупці голосів на користь Поплавського (відео)

23 листопада у приміщенні органу самоорганізації населення «Хімселище», який розташований за адресою Рози Люксембург 218, представники ОПОРИ виявили проведення інструктажу по організації підкупу виборців за кандидата в депутати по 194 округу Михайла Поплавського. Про це інформують у ГО «Опора».
Засідання проводила жінка, яка є посадовою особою органу самоорганізації населення «Хімселище». Участь у інструктажі брали близько 25 осіб, серед яких більшість – це жінки середнього та похилого віку. За свідченнями спостерігачів Опори Сергія Варича та Сергія Золотаренка, на столах у приміщенні була розміщена агітпродукція та форми списків людей, такі самі, які у цей же день були вилучені біля будинку Гагаріна 55 у інших агітаторів, які агітували за Михайла Поплавського та пропонували члену ОВК 194 Анатолію Курятнику винагороду за «правильне» голосування. Коли у приміщення зайшли представники ОПОРИ і представились, жінки зіскочили з місць, почали швидко ховати всі агітаційні матеріали та через декілька хвилин вимкнули світло.
За словами керівника виборчих програм Черкаського представництва "Опори" Сергія Варича, жінка, яка проводила засідання, наполягає на тому, що відбувалося саме засідання комітету самоорганізації населення, проте опорівцям вдалося почути обговорення, під час якого звучали настанови про те, як саме треба пропонувати виборцям взяти участь у підкупі та що «раніше із 2012 року ми підтримували Валентину Жуковську, а тепер до нас звернулись поважні люди і нам треба підтримати Михайла Поплавського».
24.11.2013 12:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter