Пограбувавши таксиста на 6 гривень, черкащанин може сісти на 4 роки

Пограбувавши таксиста на 6 гривень, черкащанин може сісти на 4 роки До Придніпровського райвідділу міліції з повідомленням про пограбування звернувся 36-річний місцевий житель, який працює водієм таксі. Як інформують у СЗГ УМВС в Черкаській області, чоловік вказав, що один із його клієнтів, погрожуючи предметом, схожим на ніж, відкрито заволодів грошовими коштами. Потерпілий вказав міліціонерам прикмети зловмисника і детально розповів про нічну пригоду.
Близько опівночі таксист отримав виклик від клієнта. Прибувши за вказаною адресою, до салону автомобіля сів незнайомий молодик напідпитку. Погрожуючи ножем, молодик почав вимагати у водія гроші на пиво. Керманич таксі дістав з кишені останні 6 гривень та передав їх нападнику. На радощах зловмисник вказав водію на ларьок, де продаються алкогольні напої. Скориставшись секундною відсутністю нападника та відразу звернувся до працівників міліції, які негайно виїхали на місце пригоди. По «гарячим слідам» грабіжник був затриманий неподалік від місця, де скоїв пограбування. Ним виявився 24-річний раніше не судимий місцевий житель. Під час проведення особистого огляду в молодика було виявлено той самий ніж, про який розповідав потерпілий.
У райвідділі міліції затриманий в скоєному правопорушенні зізнався, що після вживання алкоголю він зажадав розваг та, оскільки в нього бракувало грошей навіть на пляшку пива, вирішив пограбувати таксиста.
По даному факту слідчим відділом Придніпровського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Зловмисник може потрапити до в’язниці на строк до 4 років.
06.11.2013 12:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter