В Умані затримано чоловіка, який вкрав кредитку у колеги

В Умані затримано чоловіка, який вкрав кредитку у колеги Співробітники Уманського міськвідділу міліції затримали працівника одного з місцевих підприємств, який викрав банківську картку і зняв з неї близько 800 гривень. За інформацією СЗГ УМВС в Черкаській області, зловмиснику загрожує до 3 років позбавлення волі.
До Уманського міськвідділу міліції з заявою про крадіжку звернувся 27-річний місцевий житель, який працює на одному з місцевих підприємств. Чоловік вказав правоохоронцям, що невідома особа викрала його банківську картку, з якої в подальшому зняла грошові кошти.
Як з’ясувалося, чоловік залишив картку в речах у роздягальні підприємства. Через деякий час на його мобільний телефон надійшло повідомлення, що із банківського рахунку знято певну суму грошей. Своєї кредитної картки він в роздягальні не знайшов, тому відразу звернувся за допомогою до правоохоронців.
При перевірці співробітників підприємства працівники міліції звернули увагу, що один з робітників відсутній на своєму робочому місці, хоча зранку приступав до роботи. Чоловіка знайшли за місцем проживання. Побачивши на порозі людей у погонах, він зрозумів, що працівникам міліції все відомо і повністю у всьому зізнався. Зловмисник розповів, що крадіжку спланував заздалегідь. Дочекавшись, коли всі розійдуться по своїм робочим місцям, повернувся в роздягальню та витягнув з кишені піджака свого колеги банківську карточку, яку той необачно зберігав разом з пін-кодом. Відразу вирушив до найближчого банкомату і зняв всі кошти, які були на картці. Картку та чеки викинув, а гроші потратив на власні потреби
Наразі слідчим відділом Уманського міськвідділу міліції відносно зловмисника відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
04.11.2013 10:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter