Дем`яненко завірив облраду, що з точки зору кількості правопорушень Черкащина - тиха гавань з лебедями

Дем`яненко завірив облраду, що з точки зору кількості правопорушень Черкащина - тиха гавань з лебедями2013 року в Черкаській області на 10 тисяч населення рівень злочинності становить 91,3 кримінальних правопорушень, в той час як по державі – 117. про це сьогодні на сесії Черкасьуої обласної ради повідомив прокурор області Геннадій Дем’яненко.
Майже удвічі нижча, ніж у державі, питома вага кримінальних правопорушень, вчинених групами осіб, утричі – скоєних раніше судимими особами та вчинених у стані алкогольного сп’яніння.
З початку року правоохоронними органами області виявлено 5 злочинних угруповань стосовно 17 їх членів. До суду з обвинувальними актами скеровано 7 кримінальних проваджень відносно членів організованих груп та злочинних організацій.
У поточному році прокурорами затверджено 22 обвинувальні акти у кримінальних провадженнях з ознаками корупції, а саме, першого заступника голови однієї із районних державних адміністрацій області, начальника інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю в області, начальника єдиного дозвільного центру Черкаської міської ради.
Спільними зусиллями правоохоронних органів до суду надіслано 46 протоколів про корупційні адміністративні правопорушення.
25.10.2013 14:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter