Нацполіція: Вбивство нотаріуса в Смілі, скоєне 4 роки тому, - розкрито

Нацполіція розкрила вбивство смілянського нотаріуса, скоєне 4 роки тому. Про це інформує Сміла.ua.

Вбиство сталося у березні 2018 року. Тоді мертвою знайшли 74-річну жінку, відомого в Смілі нотаріуса. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Чоловіка, який скоїв злочин, встановили.

«Розкриттю злочину передувала кропітка та тривала робота оперативників Черкащини, слідчих Головного управління Національної поліції в Черкаській області, поліцейських відділу поліції №2 Черкаського районного управління поліції та бійців батальйону поліції особливого призначення», – розповідають правоохоронці.

Вони кажуть, що у березні 2018 року до поліції Смілянщини звернулася місцева жителька із повідомленням про те, що її 74-річна знайома вже декілька днів не виходить на зв'язок. Літню жінку правоохоронці знайшли мертвою в одному з офісних приміщень. Вона мала тілесні ушкодження. Відомості за цим фактом були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Поліцейські почали перевіряти коло зв’язків потерпілої.

Працівники поліції зібрали об'єктивні докази, які вказують на причетність 49-річного чоловіка до вчинення кримінального правопорушення.
04.07.2022 15:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter