Черкаське ТОВ ухилилося від сплати податків на 3,5 млн. грн.

Черкаське ТОВ ухилилося від сплати податків на 3,5 млн. грн.Співробітники податкової міліції ДПС у Черкаській області встановили факт кримінального правопорушення щодо ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах посадовими особами одного із товариств з обмеженою відповідальністю регіону, яке здійснює оптову торгівлю.
Як інформують у ДПІ у м. Черкаси, керівництво товариства у 2009-2011 р.р. умисно відображало по бухгалтерському та податковому обліках товариства операції з придбання фільтрів для очищення повітря у суб’єктів господарювання, що мають ознаки фіктивності.
Використовуючи злочинну схему і штучно зависивши витрати підприємства і податковий кредит з податку на додану вартість, бізнесмени ухилися від сплати податків на понад 3 млн. 500 тис.грн.
Наразі слідчими податкової міліції Черкаської області матеріали перевірки внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення за ч.3 ст.212 КК України (ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах).
Проводиться досудове розслідування.
18.02.2013 09:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter