Працівникам Золотоніського центру соцдопомоги придбали 16 велосипедів

Працівникам Золотоніського центру соцдопомоги придбали 16 велосипедів Для працівників Золотоніського центру соцдопомоги придбали 16 велосипедів. До цього вони населення обслуговували на старих двоколісних, які купили 2003 року. Про це Суспільному розповіла директорка установи Людмила Неліна.

Продукти – по кошиках і рушає на своєму новому двоколісному: за день працівниця центру соцдопомоги Людмила Янча має провідати чотирьох підопічних.

78-річній пенсіонерці Надії Григор'євій пані Людмила привозить замовлені продукти.

"Тримайте, ось хлібчик, макарончики. Морква, дивіться , яка гарна. От скажіть, хіба б я його принесла в руках? Ні. Тільки на веліку такому", - звертається пані Людмила.

Для підопічних говловне – це увага, і щоб продуктів закупили, поговирили з ними, ліків привезли

"На велосипеді дві корзини. Це дуже зручно. І легкі в ходу. І взагалі ми роботу почали виконувати швидше. І до того ж вони красиві, червоні. Словом, усе, як люблять жінки", розповіла соцпрацівниця.

На ровері курсує містом і соцпрацівниця Валентина Горобець. Цього разу привезла пенсіонерці Ользі Сичовій ліки та забрала комунальні платіжки. Розповіла, що на велосипеді їздить щонайменше три години на день.

Нові двоколісні купили за кошти міського бюджету. На це спрямували 74 тисячі гривень, розповіла директорка центру соцдопомоги Людмила Неліна. Додала, що старі велосипеди вже вийшли з ладу та несли небезпеку для жимття працівників.
25.11.2020 17:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter