У Христинівському районі взято під варту трьох чоловіків, які до смерті побили місцевого жителя

У Христинівському районі взято під варту трьох чоловіків, які до смерті побили місцевого жителя Христинівським відділом Уманської місцевої прокуратури забезпечується процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, вчиненого групою осіб, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п.12 ч. 2 ст. 115 КК України.

За принципової позиції прокурора Христинівського відділу Уманської місцевої прокуратури 05.11.2020 суд взяв під варту без права внесення застави трьох місцевих жителів, які за даними слідства, 03.11.2020, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на подвір’ї домоволодіння потерпілого в одному із сіл Христинівського району Черкаської області, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, умисно нанесли удари дерев’яною битою область голови та по інших частинах тіла, від чого останній отримав тяжкі тілесні ушкодження від яких помер на місці події.

Попередньо зловмисників було затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України.
11.11.2020 09:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter