Прокуратура: У Черкасах судитимуть 4-х осіб за систематичний продаж наркотиків

10 жовтня за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури працівниками слідчого управління ГУНП в Черкаській області спільно з Управлінням стратегічних розслідувань в Черкаській області Департаменту стратегічних розслідувань викрито групу осіб, які упродовж тривалого часу займалися систематичним збутом психотропних речовин і наркотичних засобів на території м. Черкаси. (ч. 2 ст. 307 КК України).

В ході проведення обшуків за місцями проживання фігурантів кримінального провадження правоохоронцями вилучено речовини, ззовні схожі на психотропну речовину – амфетамін, а також особливо небезпечні наркотичні засоби.

На цей час чотирьом особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, ще двох осіб, які збували наркотичні засоби та психотропні речовини, затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою, які перебувають на розгляді в Придніпровському районному суді м. Черкаси.

Санкцією ч. 2 ст. 307 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
12.10.2020 16:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter