У Городищенському районі попереджено спробу 20 рейдерів зібрати чужий врожай кукурудзи

19 вересня, пізно ввечері, до Городищенського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Калинівка близько 20 осіб захопили поле та за допомогою комбайнів збирають урожай кукурудзи. Усім, хто намагався перешкодити, зловмисники погрожували зброєю та навіть зробили кілька пострілів. У результаті пошкоджено автомобіль, власник якого перебував на момент стрілянини у салоні. Як інформують у ГУНП у Черкаській області, внаслідок події ніхто не постраждав.

За вказівкою керівника ГУНП в Черкаській області Михайла Куратченка за тривогою підняли два відділення поліції Городищенського та Смілянського районів, а також виїхали слідчі управління обласного главку та спецпідрозділ спецпризначенці.
У Городищенському районі попереджено спробу 20 рейдерів зібрати чужий врожай кукурудзи

Злагоджені дії поліцейських стали на заваді спроби збору чужого урожаю.

На місці події у правопорушників вилучили важку сільськогосподарську техніку, а саме: комбайни та вантажні авто, крім того, виявили та вилучили 5 одиниць зброї та набої до неї.

Слідчі Городищенського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (Хуліганство), а також дії правопорушників кваліфіковані як замах на крадіжку в особливо великих розмірах, вчинену організованою групою. Правопорушникам загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
21.09.2020 10:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter