Затримано двох чоловіків, які проникли на територію ДП у Черкасах

Як інформують у поліції охорони ГУНП у Черкаській області, опівночі на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «Тривога» з державного підприємства по вулиці Академіка Корольова.

За вказаною адресою негайно прибув наряд реагування. До поліцейських звернувся охоронник та повідомив, що по відеокамерах він побачив, що на охоронюваний об’єкт проникли дві невідомих особи, тому ним було прийнято рішення натиснути кнопку «Термінового виклику поліції».

— Обстежуючи територію, ми виявили розбите вікно в одному з приміщень та двох чоловіків, які намагались заховатися в підземному каналі, — розповідає старший сержант поліції Владислав Синяк.
Затримано двох чоловіків, які проникли на територію ДП у Черкасах

Порушників затримано та встановлено їхні особи. Один 1995 року народження – черкасець, інший 1997 року народження – житель Золотоніського району. Мету проникнення молодики пояснити не змогли, доведеться встановлювати правоохоронцям.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Черкаського ВП, затриманих передано наряду Управління патрульної поліції.
17.08.2020 17:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter