Смілянська поліція за три години затримала викрадача мопеду

Смілянська поліція за три години затримала викрадача мопеду Як інформують у ГУНП у Черкаській області, до Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення, що у місцевої жительки незаконно заволоділи транспортним засобом. Негайно на території району було розпочато заходи по встановленню місцезнаходження транспортного засобу та затримання зловмисника.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів, через три години мопед було виявлено та зупинено працівниками поліції. Ним керував житель іншої області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини.

Речові докази вилучено. Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України, і обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою.
20.07.2020 09:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter