Заступнику директора теплопостачального підприємства Сміли повідомлено про підозру в розтраті понад 970 тис. грн.

За процесуального керівництва прокуратури Черкаської області слідчими СУ ГУНП в Черкаській області повідомлено про підозру заступнику директора теплопостачального підприємства в м. Сміла за фактом умисного невиконання рішення суду та розтрати грошових коштів фізичних осіб, що перебували в його віданні, в загальній сумі більш як 970 тис. грн.

За версією слідства, підозрюваний, достовірно знаючи, що послуги з теплопостачання у січні 2018 року товариством не надавалися, використовуючи рішення Смілянської міської ради «Про надання послуг з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії у січні 2018 року вказаним товариством» умисно не виконав рішення суду, що набрало законної сили, та вчинив розтрату грошових коштів, що надійшли на банківські рахунки неіснуючого суб’єкта господарювання від фізичних і юридичних осіб м. Сміла за надані послуги з теплопостачання. Своїми діями службовець заподіяв шкоду фізичним особам та інтересам держави в особливо великих розмірах.

За клопотанням прокурора у кримінальному провадженні, з метою конфіскації майна підозрюваного слідчим суддею Придніпровського районного суду м. Черкаси 30.04.2020 накладено арешт на нерухоме майно (квартиру) підозрюваного.

На цей час у кримінальному провадженні вживаються заходи щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та закінчення досудового розслідування.
04.05.2020 12:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter