Черкаська поліція встановила дві групи людей, які викрадали акумуляторні батареї з мобільних підстанцій (відео)

За інформацією ГУНП у Черкаській області,до поліції Драбівського району надійшла інформація, що на території району невідомі особи вчинили крадіжку акумуляторних батарей з двох підстанцій операторів мобільного зв’язку. Відпрацювавши місця вчинення крадіжок та опрацювавши виявлені речові докази та покази місцевих жителів поліцейські встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетні жителі Київської області. Під час невідкладного обшуку за місцем їх проживання поліцейські виявили демонтовані рештки від викрадених акумуляторів та обладнання для їх демонтажу. Також було встановлено, що зловмисники встигли збути викрадене до пункту металобрухту в Полтавській області.

Проте наявна у слідства інформація вказувала на те, що крадіжку з другої підстанції вчинили інші особи. Зібрані матеріали були ретельно вивчені та опрацьовані працівниками слідства та кримінального аналізу, які, встановили що до другої крадіжки причетна інша група зловмисників, яка також заїхала на території Черкащини з Київської області. Їх місцезнаходження встановлено. Речові докази по кримінальним провадженням та автомобілі, на яких пересувались зловмисники вилучено.

Всім встановленим особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. На даний час вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Поліцейські перевіряють зловмисників на причетність до вчинення аналогічних крадіжок на території інших областей.

06.04.2020 19:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter