В Уманському районі затримано людей, які викрадали товар з фур безпосередньо на ходу

За повідомленням ГУНП у Черкаській області, протягом останнього часу до поліції Уманського району почали надходити повідомлення про вчинення крадіжок речей з автомобілів на трасах, які знаходяться в обслуговуванні поліції Уманського району. З метою профілактики та розкриття даних кримінальних правопорушень було організовано щоденне відпрацювання автодоріг та збільшено щільність нарядів поліції.
В Уманському районі затримано людей, які викрадали товар з фур безпосередньо на ходу

Уночі, 27 лютого, під час проведення профілактичних заходів на автодорогах району працівники поліції затримали групу осіб, які здійснювали крадіжку вантажу з фури, яка рухалася дорогою. До групи зловмисників входило три особи, дві дівчини та чоловік, який знаходиться у розшуку за вчинення тяжкого злочину в іншій області. Зловмисники використовували потужний автомобіль іноземного виробництва та діяли за чітко спланованою схемою. Одна з жінок керувала автомобілем та тримала дистанцію між фурою та легковиком. Чоловік, під час руху, проникав в причіп вантажівки та викидав товар на дорогу. Жінки їхали слідом та збирали товар до свого автомобіля.

Зловмисників затримано. Під час огляду, в їхньому автомобілі поліцейські виявили викрадений з вантажівки товар. Крім того, в автомобілі було виявлено обріз мисливської рушниці та набої до нього.
27.02.2020 17:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter