За вбивство собаки жителя села Тіньки Чигиринського району засуджено до 3-х років позбавлення волі

Вироком Чигиринського районного суду Черкаської області громадянина М. за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 299 КК України (жорстоке поводження з тваринами, що відносяться до хребетних, вчинене умисно та призвело до загибелі тварини, що вчинене у присутності неповнолітнього) засуджено до трьох років позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України звільнено від відбування покарання з іспитовим строком терміном на 1 рік та покладено обов’язки визначенні ст. 76 КК України.

Так, в ході судового розгляду встановлено, що громадянин М. перебуваючи на території домоволодіння громадянки А., що розташоване в с. Тіньки, Чигиринського району, Черкаської області побачив чужого собаку та перебуваючи на очах неповнолітнього, взяв вила, діючи умисно, з метою вбивства собаки, яка відноситься до хребетних тварин, наніс нижньою металевою частиною вил чотири удар по тулубу собаки, а саме у задню частину тулубу та шию в результаті чого тварина загинула.

За принципової позиції прокурора суд погодився з висунутим обвинуваченням та визнав громадянин М. винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 299 КК України.

На даний час, вирок суду не набрав законної сили.
24.01.2020 14:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter