Посадовців Уманської міськради підозрюють в сприянні викупу за заниженою ціною споруд двох насосних станцій

Посадовців Уманської міськради підозрюють в сприянні викупу за заниженою ціною споруд двох насосних станцій За інформацією Уманської місцевої прокуратури, 17 грудня зареєстровано кримінальне провадження по факту зловживання службовим становищем службовими особами Уманської міської ради, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.191 КК Кримінального кодексу України.

Встановлено, що службові особи Уманської міської ради Черкаської області, шляхом зловживання своїм службовим становищем, всупереч інтересам територіальної громади м. Умані, спільно з керівництвом ТОВ «Будкомплект Умань», приватизували шляхом викупу за заниженою вартістю комплекс будівель і споруд насосної станції «Софіївка» загальною площею 244,5 кв.м. та комплекс будівель і споруд насосної станції «Петровської» по вулиці Володимира Мономаха м.Умань Черкаської області, загальною площею 50 кв.м.

На цей час досудове розслідування в кримінальному провадженні триває, вживаються заходи щодо повного, всебічного та неупередженого дослідження всіх обставин вчинення кримінальних правопорушень та його закінчення в розумні строки.

Стан досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні перебуває на контролі Уманської місцевої прокуратури.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 191 КК України передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
19.12.2019 14:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter