Судитимуть 44-річного черкащанина, який поблизу автостанції з ножем напав на перехожого, - прокуратура

Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном (розбій), поєднананий з погрозою застосування насильства, яке є небезпечним для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу) Кримінального кодексу України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 44–річний чоловік, неподалік автостанції в місті Черкаси, з використанням завідомо заготовленого знаряддя для вчинення злочину, а саме ножа, вимагав у незнайомого чоловіка передати йому грошові кошти.

Після чого, зловмисник наніс потерпілому тілесні ушкодження та з місця вчиненого кримінального правопорушення намагався втекти, однак був затриманий потерпілим та випадковими перехожими.

Встановивши наявність достатніх доказів у вказаному кримінальному провадженні, зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.
19.12.2019 12:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter