Придніпровський райсуд дав 9 років ув'язнення чоловіку за розпусні дії та грабіж

Черкаською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно чоловіка, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій, тобто напад з метою заволодіння чужим майном поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинене особою яка раніше вчинила розбій) ч. 1, ч. 2 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи), Кримінального кодексу України.

Встановлено, що 37 – річний чоловік, маючи умисел на відкрите викрадення чужого майна, чекаючи потенційних жертв на вулицях міста Черкаси та слідкуючи за ними до ліфту в під’їзді, із застосуванням ножа та погрожуючи фізичною розправою, заволодівав майном потерпілих та вчиняв розпусні дії щодо цих малолітніх осіб.

Вироком Придніпровського районного суду чоловіків визнано винним за ч. 2 ст. 187, ч. 1, ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

На цей час вирок не набрав законної сили та вивчається Черкаською місцевою прокуратурою на предмет законності.
20.11.2019 17:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter