У Катеринопільському районі чоловік з сокирою вдерся до будинку пенсіонерів і пограбував їх

За інформацією ГУНП у Черкаській області, до Катеринопільського відділення поліції надійшло повідомлення від подружжя пенсіонерів з одного із сіл Катеринопільського району про розбійний напад. Потерпілі розповіли поліцейським, що вночі до їх будинку у двері постукав невідомий. Коли пенсіонер відчинив їх, то побачив перед собою чоловіка в масці. Погрожуючи сокирою, зловмисник потрапив в середину. Потім нападник руками й ногами наніс подружжю удари по голові та тулубу, заволодів мобільним телефоном та ключами від мопеда пенсіонера. Транспортний засіб, який стояв у дворі, забрав і на ньому зник у невідомому напрямку.

Проведеними заходами нападника було встановлено, ним виявився раніше судимий житель цього ж села. Його було затримано того ж дня на одній із вулиць міста Черкаси. При ньому був крадений мобільний телефон та кошти, які були виручені за продаж мопеда. Наразі встановлюються всі обставини події.

Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні ряду кримінальних правопорушень, передбачених частинами 3 статті 187 (Розбій) та статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкціями статей передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.
08.10.2019 17:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter