Поліція затримала чоловіка, який викрав у жительки Чигирина колекцію старовинних монет (відео)

Як інформують у ГУНП у Черкаській області, до Чигиринського відділення поліції звернулась жителька Чигирина і повідомила про крадіжку. Жінка розповіла поліцейським, що вона повернулася з роботи до дому і виявила, що в будинку безлад та зникли золоті прикраси, колекція старовинних золотих та срібних монет, телефон, та гроші в сумі понад 3000 гривень. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Проводячи заходи по встановленню та затриманню особи, яка вчинила крадіжку, поліцейські протягом двох годин знайшли та затримали зловмисника. Ним виявився раніше судимий уродженець Черкас, який не має постійного місця проживання. Чоловік обідав в одному із ресторанів Чигирина. У зловмисника поліцейські виявили викрадені у потерпілої речі та частину грошових коштів. В розмові з поліцейськими чоловік зізнався у вчиненому, розповів, що частину грошей він встиг витратити на власні потреби. Крім того, чоловік зізнався у вчиненні ще однієї крадіжки, яку вчинив на одній із автостанції в Кіровоградській області.

Речові докази вилучено. Зловмисника затримано відповідно статті 208 КПК України. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
30.08.2019 11:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter