Чигиринські поліцейські затримали викрадача авто

До чергової частини Чигиринського відділення поліції звернувся місцевий житель, який повідомив про незаконне заволодіння його автомобілем. Заявник розповів, що свій автомобіль він залишив біля будинку, а через деякий час виявив його відсутність.

Правоохоронці отримали опис викраденого автомобіля та розпочали пошуки. Проводячи подворовий обхід від випадкових свідків поліцейські дізнались, що люди бачили на одній із вулиць схожий за описом автомобіль та чоловіка, який в ньому перебував. Даного чоловіка правоохоронці відшукали за декілька годин та затримали. Ним виявився раніше судимий місцевий житель. Чоловік розповів, що, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, біля будинку побачив машину, в якій знаходились ключі, сів у неї та поїхав кататись. На одній із вулиць потрапив у яму та не зміг виїхати, тому залишив авто на місці, а сам втік.
Чигиринські поліцейські затримали викрадача авто

За вказаним фактом Чигиринським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження та особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
02.08.2019 09:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter