У Христинівському районі водій ВАЗ збив насмерть 50-річну жінку

Уманською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні по факту дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце 22 липня в одному з населених пунктів Христинівського району.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 22 липня близько 19.00 45-річний житель Уманського району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем марки «ВАЗ-2109″, рухаючись по одній з вулиць населеного пункту Христинівського району, на повороті проїзної частини дороги порушив Правила дорожнього руху та здійснив наїзд на 50-річну жительку села, в результаті отриманих травм остання померла на місці події.

23 липня Уманською місцевою прокуратурою за вказаним фактом чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого).

На даний час тривають першочергові слідчі та процесуальні дії. Водію автомобіля ВАЗ-2109 обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Хід розслідування вказаного кримінального провадження взято на контроль керівництвом прокуратури Черкаської області.

За вчинене винній особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.
26.07.2019 09:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter