У Черкасах СБУ за вимагання грошей у бізнесмена затримала депутата Черкаської облради

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та оргзлочинністю СБ України викрили на вимаганні грошей з бізнесмена одного із депутатів Черкаської обласної ради.

Оперативники спецслужби задокументували, що депутат вимагав триста тисяч гривень від представника приватного підприємства за приєднання виробничого приміщення до електромережі загального користування.
У Черкасах СБУ за вимагання грошей у бізнесмена затримала депутата Черкаської облради

Співробітники СБ України встановили, що посадовець, який також керує однією з проектних організацій області, обіцяв комерсантам за триста тисяч гривень прискорити процес підключення до електромережі ПАТ «Черкасиобленерго» та укладання договорів на постачання електроенергії.

Правоохоронці затримали депутата під час виходу з ресторану, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, після одержання другої частини неправомірної вигоди у розмірі сто п’ятдесят тисяч гривень.

У межах розпочатого кримінального провадження тривають слідчі дії для встановлення всіх можливих осіб, причетних до оборудки. Операція проводилась спільно з слідчими ГСУ НП України під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України.
12.07.2019 17:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter