Черкаська поліція затримала трьох осіб, які займалися збутом метадону (відео)

Як інформують у ГУНП у Черкаській області, працівники оперативного підрозділу Черкаської області із залученням поліцейських «КОРД» Головного управління Національної поліції в Черкаській області припинили діяльність злочинної групи, до складу якої входило троє осіб, з чітким розподілом «ролей». Зловмисники на території Черкаської області займались постачанням, зберіганням та збутом наркотичного засобу «метадон».

Збут здійснювався тільки безконтактним способом - шляхом «закладок», використовуючи при цьому для спілкування між собою та безпосередніми споживачами наркотичного засобу Інтернет-месенджери. Оплата надходила на банківські картки. Незаконний прибуток групи щоденно складав близько 40 тисяч гривень.

Поліцейські провели низку одночасних санкціонованих обшуків в місті Черкаси та Черкаської області. В результаті обшуків вилучено близько 1 000 доз наркотичного засобу «метадон», мобільні телефони, чернетки з записами, сім-картки, та грошові кошти зароблені злочинним шляхом. Все вилучене направлено на експертизу. Вартість вилученого наркотичного засобу «метадон» складає близько 300 тисяч гривень.

Усім членам угрупування повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

05.07.2019 09:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter