В Уманському районі поліція затримала жінку за збут наркотиків

За повідомленням ГУНП у Черкаській області, до співробітників управління протидії наркозлочинності ГУНП в Черкаській області надійшла оперативна інформація, що в одному із сіл Уманського району жінка займається збутом наркотиків. Жінку затримали під час збуту чергової партії наркотиків.

В ході санкціонованого обшуку в її домоволодінні виявлено та вилучено 300 мл концентрованого опію, що в перерахунку складає 3 000 доз наркотичного засобу – опій ацетильований. За цінами чорного ринку сума вилученого складає близько 120 тисяч гривень. Також вилучено грошові кошти, отримані від незаконного збуту наркотичних засобів.

Як розповів начальник ГУНП в Черкаській області Валерій Лютий за вказаним фактом слідчим управлінням ГУНП в Черкаській області розслідується кримінальне провадження, відкрите за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Жінці оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
01.07.2019 14:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter